تفاوت دوا و شفا در قرآن در بیان آیتالله العظمی جوادیآملی
خداي سبحان فرموده است که : ما راه درمان را به مؤمنین نشان ميدهيم نه تنها طبيب ميفرستيم نه تنها دارو ميفرستيم بلكه شفا ميفرستيم..
به گزارش راسخون به نقل از خبرگزاری حوزه، آیتالله العظمی جوادی آملی در خصوص مفهوم شفا و تفاوت آن با دوا آورده اند :خداي سبحان فرموده است که: ما راه درمان را به مؤمنین نشان ميدهيم نه تنها طبيب ميفرستيم نه تنها دارو ميفرستيم بلكه شفا ميفرستيم؛نفرمود قرآن دواست ، نفرمود «و ننزّل من القرآن ما هو دواء» بلکه فرمود: ﴿وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ﴾ ممكن است كسي دارو مصرف كند و شفا پيدا نكند، اما ممكن نيست چیزی شفا باشد و انسان با استفاده از آنان شفا پيدا نكند؛ لذا فرمود، ما شفابخشيم ، اما ﴿لِلْمُؤْمِنِينَ﴾خداي سبحان اين شفا و اين عنايت را به افراد با ایمان عطا كرده است.
راه گریز از رذائل اخلاقی
خيليها كه گرفتار رذايل اخلاقياند براي اين است که بنيان مرصوص و محكمي ندارند، چرا که با خرافات زندگي ميكنند، با شانس زندگي ميكنند، با بخت و اتفاق زندگي ميكنند. كسي كه موحد نباشد ناچار به خرافاتی نظير شانس و امثال شانس تن در ميدهد.بنابراین فرمود: آن كه ملحد است و عقيده ندارد، پايش را روي لبهاي گذاشته كه زيرش خالي است.
/2759/
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}